Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com

Prośba o modlitwę- zapodaj intencję na dziś

Wszystko o modlitwie, co nam pomaga, co nam przeszkadza, jak ją rozwijać
Awatar użytkownika
Magnolia
Wyznanie: katolicyzm
Podziękował/a: 3836
Podziękowano: 4101
Kochani, proszę was o modlitwę za Dorotkę, kilkunastoletnią dziewczynkę, która przestała jeść... bardzo schudła i grozi jej szpital i karmienie dojelitowe. Proszę o łaskę uzdrowienia jej oraz aby chciała współpracować i jeść, aby utrzymała to postanowienie. Amen.

Przychodzę też z prośbą o modlitwę za chorego ojca mojej przyjaciółki Ewy, który ma zapalenie płuc i leży w szpitalu. Niech się wypełni wola Twoja Panie wobec niego. Amen.

I moja mała prośba, o wsparcie i odpowiednie łaski abym w poniedziałek dobrze nagrała podcast o mojej pracy zawodowej. Amen.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
Awatar użytkownika
bramin
Ksiądz
Podziękował/a: 92
Podziękowano: 332
Poproszono mnie o modlitwę w intencji Piotra i Urszuli, którzy zmagają się z poważnym kryzysem małżeńskim.
Jakby ktoś chciał westchnąć do Boga za tych małżonków to byłbym bardzo wdzięczny.
Drogę moją do was niech utoruje sam Bóg, Ojciec nasz, i Pan nasz Jezus!
1 Tes 3,11
Awatar użytkownika
Koss
Podziękował/a: 245
Podziękowano: 224
Proszę o modlitwę za moją mamę Marię; ma złe wyniki tomografii serca, miażdżycę a koronografię dopiero w czerwcu. :(
Bóg zapłać.
.................
Awatar użytkownika
Dominik
Podziękował/a: 650
Podziękowano: 1777
Dostaliśmy taką wiadomość
Prosze o modlitwe za meza Janka. Zeby wrocil do zdrowia i sprawnosci po ciezkim udarze. By juz nie mial zadnych stanow zapalnych, infekcji, bakterii. Zeby wrocila mowa. Aby minal paraliz prawej reki i nogi. Oby rehabilitacja przyniosla dobre efekty. Bog zaplac za modlitwe
Awatar użytkownika
Dominik
Email od Pauliny
Proszę pomódlcie się wstawienniczo za mnie na odległość żebym miała prosty kręgosłup i żeby mi nie pulsowało w uszach ogólnie żebym odzyskała pełnie zdrowia
Awatar użytkownika
Magnolia
A ja chcę dziś podziękować Bogu że mogłam patrzeć na cud przełomu w terapii u małżeństwa Magdy i Grześka
Jeszcze dwa tygodnie temu Magda chciała separacji i nie chciała zgodzić się na wspólne święta.
Dziś razem gotują Wigilię. Usiądą całą rodziną jutro do Wigilii i widać jak ich to cieszy.
To nie tylko terapia ale na pewno dotknął ich Pan, gdy razem posłuchali konferencji O.Szustaka- dziękuję Dobremu Bogu , że mogę Mu pomagać ratować małżeństwa. Chwała Panu!! Bo jest Dobry !!
mgr teologii,
Awatar użytkownika
Magnolia
Na początku stycznia prosiłam was o modlitwę w intencji rodziny Agnieszki i Piotra i ich córki Dorotki, która odmawiała jedzenia. Dziś przynoszę wam dobre wieści, Dorotka zjada posiłki, trafiła do dobrego ośrodka a rodzina ma wsparcie terapeutyczne. Dziękujmy Panu, bo jest DOBRY, pomaga i wspiera tą rodzinę w drodze do odzyskania zdrowia i spokoju. Chwała Panu! Niech będzie wywyższony Nasz Pan!!
mgr teologii,
Jacek K
Wyznanie: inne wyznanie
Podziękowano: 4
Modlę się żeby to co najbardziej potrzebne dla rozwoju ogółu było urzeczywistniane poprzez każdego z osobna i łączyło urzeczywistniających. A kierunkiem niech będą pozytywy, cnoty lub trud i wyrzeczenia.
JB
Jacek K
Niech moje relację z ludźmi nie będą takie jak dotychczas, czyli powierzchowne i nie oparte na prawdzie która łączy i prowadzi do więzi. Głównie to więziami były używki a normalne przebywanie razem przemijało bez sensownie a nawet bez uczuć, piszę tu o wszystkich moich znajomych też cześci rodziny. Oby u was też się to urzeczywistniło ponieważ nie ma nic piękniejszego niż świadomość nastawienia do ciebie drugiej osoby.
JB
Awatar użytkownika
NeoArt
Podziękował/a: 8
Podziękowano: 15
Oby u was też się to urzeczywistniło ponieważ nie ma nic piękniejszego niż świadomość nastawienia do ciebie drugiej osoby.
I to nawet ma swoją nazwę, wiesz? To się nazywa miłość :) :) :)

Amen!
Jacek K
Może to być miłość zgadzam się, ale miłość to duże słowo, miłość wiążę się z ofiarnością, ciężko w dzisiejszych czasach wyżekać się tego czego się oczekuje od własnego życia lub już się to posiada na rzecz tej właśnie miłości do innych ludzi. Chcę stwoerdzić że cieżko o prawdziwą miłość w dzisiejszych czasach. Przynajmniej tutaj gdzie ja mieszkam.

Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
I tak właśnie życzę każdemu prawdziwej miłości
JB
Awatar użytkownika
Koss
Podziękował/a: 245
Podziękowano: 224
Poproszę o modlitwę o siłę dla mnie. Zakończyłam pewną relację. Mam nadzieję że wcześniej czy później zaznam trochę spokoju wewnętrznego.
Dziękuję.😌💜
.................
Jacek K
O miłość
JB
Awatar użytkownika
Jockey
Podziękował/a: 44
Podziękowano: 73
Módlmy się o pokój na świecie a szczególnie w zapalnym regionie Ziemii Świętej w świetle tego co się tam dzisiaj stało. Za wszystkich pielgrzymów którzy są uwiezieni na portach lotniczych i nie mogą wrócić do Polski.
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
Paulina
Proszę o wsparcie modlitewne w walce z grzechem samogwałtu
Awatar użytkownika
Magnolia
Słowami i czynami promujmy pokój

„My również musimy być głosicielami pokoju Jezusa, pokoju, który Bóg chce dla wszystkich. Trzeba więc dużo się modlić o pokój i starać się żyć w jedności, odrzucając pokusę czynienia krzywdy innym. Przemoc nigdy nie jest właściwym wyborem. Zawsze wybierajmy dobro” – zaapelował Ojciec Święty.

Módlmy się z Ojcem świętym o pokój na świecie, o zatrzymanie spierali zła. Amen w Chrystusie.
mgr teologii,
Awatar użytkownika
Dominik
Prośba z emaila jaką dostaliśmy, od Ireny:

Proszę o modlitwę za Mateuszem o uzdrowienie z choroby cukrzycy I nadwagi o wiarę I dary Ducha św o miłosierdzie Boże I sakrament spowiedzi
Awatar użytkownika
Magnolia
Proszę was szczególnie o modlitwę o pokój na świecie.
mgr teologii,
Jacek K
Za trudny świat dzisiejszy, w nim są ludzie którzy nie równi są wobec siebie, nie powinno tak być, błysk i blicht określeniem wyższości, i tworzą się spory a wszystko staje się nie trwałe w życiu ludzi.
JB
Awatar użytkownika
Magnolia
@Jacek K możemy jednak czynić dobro i być życzliwym na codzień, aby było więcej dobra w świecie.
mgr teologii,