Kochani, proszę was o modlitwę za Dorotkę, kilkunastoletnią dziewczynkę, która przestała jeść... bardzo schudła i grozi jej szpital i karmienie dojelitowe. Proszę o łaskę uzdrowienia jej oraz aby chciała współpracować i jeść, aby utrzymała to postanowienie. Amen.
Przychodzę też z prośbą o modlitwę za chorego ojca mojej przyjaciółki Ewy, który ma zapalenie płuc i leży w szpitalu. Niech się wypełni wola Twoja Panie wobec niego. Amen.
I moja mała prośba, o wsparcie i odpowiednie łaski abym w poniedziałek dobrze nagrała podcast o mojej pracy zawodowej. Amen.
Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Prośba o modlitwę- zapodaj intencję na dziś
-
bramin
- Ksiądz
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 92
- Podziękowano: 332
Poproszono mnie o modlitwę w intencji Piotra i Urszuli, którzy zmagają się z poważnym kryzysem małżeńskim.
Jakby ktoś chciał westchnąć do Boga za tych małżonków to byłbym bardzo wdzięczny.
Jakby ktoś chciał westchnąć do Boga za tych małżonków to byłbym bardzo wdzięczny.
Drogę moją do was niech utoruje sam Bóg, Ojciec nasz, i Pan nasz Jezus!
1 Tes 3,11
1 Tes 3,11
-
Dominik
- Podziękował/a: 650
- Podziękowano: 1777
Prosze o modlitwe za meza Janka. Zeby wrocil do zdrowia i sprawnosci po ciezkim udarze. By juz nie mial zadnych stanow zapalnych, infekcji, bakterii. Zeby wrocila mowa. Aby minal paraliz prawej reki i nogi. Oby rehabilitacja przyniosla dobre efekty. Bog zaplac za modlitwe
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
A ja chcę dziś podziękować Bogu że mogłam patrzeć na cud przełomu w terapii u małżeństwa Magdy i Grześka
Jeszcze dwa tygodnie temu Magda chciała separacji i nie chciała zgodzić się na wspólne święta.
Dziś razem gotują Wigilię. Usiądą całą rodziną jutro do Wigilii i widać jak ich to cieszy.
To nie tylko terapia ale na pewno dotknął ich Pan, gdy razem posłuchali konferencji O.Szustaka- dziękuję Dobremu Bogu , że mogę Mu pomagać ratować małżeństwa. Chwała Panu!! Bo jest Dobry !!
Jeszcze dwa tygodnie temu Magda chciała separacji i nie chciała zgodzić się na wspólne święta.
Dziś razem gotują Wigilię. Usiądą całą rodziną jutro do Wigilii i widać jak ich to cieszy.
To nie tylko terapia ale na pewno dotknął ich Pan, gdy razem posłuchali konferencji O.Szustaka- dziękuję Dobremu Bogu , że mogę Mu pomagać ratować małżeństwa. Chwała Panu!! Bo jest Dobry !!
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
Magnolia
Na początku stycznia prosiłam was o modlitwę w intencji rodziny Agnieszki i Piotra i ich córki Dorotki, która odmawiała jedzenia. Dziś przynoszę wam dobre wieści, Dorotka zjada posiłki, trafiła do dobrego ośrodka a rodzina ma wsparcie terapeutyczne. Dziękujmy Panu, bo jest DOBRY, pomaga i wspiera tą rodzinę w drodze do odzyskania zdrowia i spokoju. Chwała Panu! Niech będzie wywyższony Nasz Pan!!
mgr teologii,
-
Jacek K
- Wyznanie: inne wyznanie
- Podziękowano: 4
Modlę się żeby to co najbardziej potrzebne dla rozwoju ogółu było urzeczywistniane poprzez każdego z osobna i łączyło urzeczywistniających. A kierunkiem niech będą pozytywy, cnoty lub trud i wyrzeczenia.
JB
-
Jacek K
Niech moje relację z ludźmi nie będą takie jak dotychczas, czyli powierzchowne i nie oparte na prawdzie która łączy i prowadzi do więzi. Głównie to więziami były używki a normalne przebywanie razem przemijało bez sensownie a nawet bez uczuć, piszę tu o wszystkich moich znajomych też cześci rodziny. Oby u was też się to urzeczywistniło ponieważ nie ma nic piękniejszego niż świadomość nastawienia do ciebie drugiej osoby.
JB
-
Jacek K
Może to być miłość zgadzam się, ale miłość to duże słowo, miłość wiążę się z ofiarnością, ciężko w dzisiejszych czasach wyżekać się tego czego się oczekuje od własnego życia lub już się to posiada na rzecz tej właśnie miłości do innych ludzi. Chcę stwoerdzić że cieżko o prawdziwą miłość w dzisiejszych czasach. Przynajmniej tutaj gdzie ja mieszkam.
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
I tak właśnie życzę każdemu prawdziwej miłości
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
I tak właśnie życzę każdemu prawdziwej miłości
JB
-
Jockey
- Podziękował/a: 44
- Podziękowano: 73
Módlmy się o pokój na świecie a szczególnie w zapalnym regionie Ziemii Świętej w świetle tego co się tam dzisiaj stało. Za wszystkich pielgrzymów którzy są uwiezieni na portach lotniczych i nie mogą wrócić do Polski.
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
-
Paulina
Proszę o wsparcie modlitewne w walce z grzechem samogwałtu
-
Magnolia
„My również musimy być głosicielami pokoju Jezusa, pokoju, który Bóg chce dla wszystkich. Trzeba więc dużo się modlić o pokój i starać się żyć w jedności, odrzucając pokusę czynienia krzywdy innym. Przemoc nigdy nie jest właściwym wyborem. Zawsze wybierajmy dobro” – zaapelował Ojciec Święty.
Módlmy się z Ojcem świętym o pokój na świecie, o zatrzymanie spierali zła. Amen w Chrystusie.
„My również musimy być głosicielami pokoju Jezusa, pokoju, który Bóg chce dla wszystkich. Trzeba więc dużo się modlić o pokój i starać się żyć w jedności, odrzucając pokusę czynienia krzywdy innym. Przemoc nigdy nie jest właściwym wyborem. Zawsze wybierajmy dobro” – zaapelował Ojciec Święty.
Módlmy się z Ojcem świętym o pokój na świecie, o zatrzymanie spierali zła. Amen w Chrystusie.
mgr teologii,
-
Jacek K
Za trudny świat dzisiejszy, w nim są ludzie którzy nie równi są wobec siebie, nie powinno tak być, błysk i blicht określeniem wyższości, i tworzą się spory a wszystko staje się nie trwałe w życiu ludzi.
JB
-
Magnolia
@Jacek K możemy jednak czynić dobro i być życzliwym na codzień, aby było więcej dobra w świecie.
mgr teologii,