Mam nadzieję, że udało mi się wykazać, ile warte są te twoje liczby.Marek Piotrowski pisze: 22 lip 2026, 14:57 Faktami, liczbami, wypowiedziami autorytetów (przy okazji i Kinsey nie jest kobietą).
Tak, jak mówisz, niech ocenią inni (chociaż niestety nawet, jak przyjdą tu twoi koledzy cię poprzeć, to nie uratuje to twoich wypowiedzi od przymiotu błędności, a co najwyżej da ci kolejną okazję do stosowania chyba dość lubianej przez ciebie argumentacji ad populum
Ok, ja bardziej czekam na ocenę pozostałych czytelników (z całym szacunkiem do twoich kolegów, którzy jak najbardziej mają prawo cię tu popierać, choć ja mam osobiście wątpliwości co do wiarygodności tego poparcia. Od pewnego czasu obserwuję to forum z boku i widzę, że się tu mocno trzymacie w pewnej grupie). A co do gołosłowności - wypowiadam się w odniesieniu do tych samych "badań", co ty.Marek Piotrowski pisze: 22 lip 2026, 14:57 Teraz niech ocenią forumowicze co jest bardziej wiarygodne - Twoje gołosłowne zaprzeczenia, czy to, co przytoczyłem.
@Magnolia, Marek zarzuca mi łamanie netetykiety. Chciałem zapytać moderacji żeby wiedzieć na przyszłość, czy złamałem netetykietę albo zachowałem się niekulturalnie, niezgodnie z etykietą, korzystając z dostępnej na forum opcji powiększenia fragmentów celem wyszczególnienia myśli.Marek Piotrowski pisze: 22 lip 2026, 14:57 Co do wielkich liter - czym innym jest używanie wielkich liter, a czym innym pisanie znacznej części wpisu wielką czcionką Netetykieta się kłania.
Swoją drogą, uważam czepianie się tych wielkich liter za straszną dziecinadę i jestem trochę zażenowany, czym my się tu zajmujemy. Argumentów zabrakło, czy co?
Poza tym - co to za ad personam ze strony Marka? Regulamin się kłania