Tak, masz rację, tak byłoby lepiej. jednak wtedy o tym nie pomyślałam. Było dość "gorąco" na forum, poza tym forum nie jest moją jedyna działalnością, mogły mnie pochłaniać inne obowiązki w tamtym momencie.TheGreat pisze: 03 cze 2024, 8:55 Aż idę z ciekawości przeczytać ów artykuł Ks. Olewińskiego o P. Bańce...
Ale na teraz, wydaje mi się za dużym uproszczeniem wpis Magnolii, że strona którą wykasowała jest szkodliwa, a przytacza tylko cudzą opinię, a nie dowody...
Wróciłam wstecz i faktycznie zostały linki do tego bloga, więc je usunęłam. Bo naprawdę nie chcemy tej strony polecać. Ale aby o niej rozmawiać jakoś musimy się do niej odnosić i ja nazywać, prawda? Inaczej nie będzie wiadomo co komentujemy. Nie każdy od razu pamięta nazwisko kapłana który prowadzi tego bloga.TheGreat pisze: 03 cze 2024, 8:55
Magnolii, mam jedno pytanie :nie można reklamować strony tego księdza, ale przecież sama dałaś screena, gdzie Bańka mówi jak się ów blog nazywa..
Sama to dałaś więc...
Namiary na ten blog...
A komuś linka kasujesz pt. Nie reklamujemy...
Możesz mi wyjaśnić te logikę?
Jeśli jest adres na screenie to nie pozycjonuje tej strony, ani nie można z naszego forum wejść na tamtą stronę.
Taka logiką się kieruję.