Tu zamieszczamy zdjęcia o charakterze religijnym, którymi chcemy się podzielić z innymi. Zamieszczone zdjęcia Dolina Modlitwy może wykorzystać do własnych projektów (np. do filmów na YT).
Regulamin forum
Tu zamieszczamy zdjęcia o charakterze religijnym, którymi chcemy się podzielić z innymi. Zamieszczone zdjęcia Dolina Modlitwy może wykorzystać do własnych projektów (np. do filmów na YT).
Dążcie do pokoju ze wszystkimi i do uświęcenia, bez którego nikt nie zobaczy Pana. Hbr 12,14
🔸 Mówi Ten, który świadczy o tym: Tak, przyjdę wkrótce. Amen, przyjdź, Panie Jezu! Ap 22,20
Marek Piotrowski pisze: 07 lip 2022, 16:55
A napiszesz cos o niej? Gdzie stoi, kogo przedstawia?
No ja bym chciał wiedzieć, bo "wyciąłem" ją z jednego z powyższych wielu zdjęć.
Dążcie do pokoju ze wszystkimi i do uświęcenia, bez którego nikt nie zobaczy Pana. Hbr 12,14
🔸 Mówi Ten, który świadczy o tym: Tak, przyjdę wkrótce. Amen, przyjdź, Panie Jezu! Ap 22,20
Powiem szczerze, że ta katedra jest naprawdę duża. Spędziłam tam sporo czasu, ale nie zapamiętałam wielu szczegółów. Dla zainteresowanych wstawiam stronę internetową. Co prawda po angielsku, ale zawsze można sobie w translator wrzucić.
Kapliczka św. Antoniego na wodzie z uzdrawiającym wodnym źródełkiem w Radecznicy. Trafiłam tam dzisiaj zupełnie przypadkowo... a może właśnie tam dzisiaj miałam być...
"Wystarczy ci mojej łaski. Moc, bowiem w słabości się doskonali”. (2Kor 12, 9).