"Cały" w pełni nie bo wszędzie zdarzają się wyjątki wiadomo, ale jakieś 90 % populacji Niemców, Rosjan, Turków i jeszcze "kilku" narodów delikatnie mówiąc nie darzę sympatią i jak uczyli mnie na historii w szkole (może tylko kilka klas fakt, ale zawsze) i jak sami swoim postępowaniem pokazują otwarcie w obecnych czasach na arenie politycznej i społecznej względem nie tylko naszej ojczyzny nie zmieniają się i zawsze byli są i będą jak to mówił Marian Paździoch mendami bez honoru i odwagi. Ich zachowanie, obyczaje i pomysł na świat jest tak namoczony naukami szatana jak bułka mlekiem w popularnej w czasach naszych dziadków zupie i nie widzę szansy ani żadnego powodu by myśleć i postrzegać ich inaczej. Mam do tego zapewnione konstytucją demokratyczne prawo i mam nadzieję, że moje plecionki zaakceptujesz:)

a teraz wróćmy do muzyki w tym wątku bo obiecałem być grzeczny Magnolii niedawno i chce dotrzymać słowa. Obiecuje jednak, że jeśli dostrzegę w tych nacjach poprawę to przytulę ich do serca jak kołdrę w zimną noc, ale póki będą dalej błądzić w swoich stylach to mogę im tylko życzliwie pokazać gdzie są drzwi i dać kopa w zadek dla lepszej prędkości wyjściowej:)
Jezus umarł za każdego człowieka, nie zapominajmy o tym nawet gdy mówimy o nieprzyjaciołach, albo wrogich nam narodach. Sianie nienawiści i wyrażanie opinii w takich słowach jak powyżej nie pasuje do naśladowcy Jezusa. Potraktuj to @Skaza jako upomnienie. Magnolia
Ps. O Powstaniu Warszawskim łatwo się mądrzyć teraz po latach wtedy mieli nadzieję, że od tego zrywu zacznie się wyzwalanie naszej udręczonej ojczyzny a , że znowu nas wykiwali "sojusznicy" to nie wina naszych bohaterskich Powstańców, więc proszę po dobroci bracie nie pisz mi tutaj o wątpliwościach względem sensu czy jego braku bo mnie krew zaleje zaraz a dzień mam bardzo kiepski