Katolicki portal randkowy

Takie masz doświadczenia?Anathiela pisze: 20 sie 2023, 9:47 Warto jednak wychodzić by poznać kogoś. Te portale nie są takie jak kiedyś wiele tam osób rożnej maści i większości nie chodzi o poznanie na poważnie.
Czasem Poprostu jak ktoś nam nie odpowiada zamiast powiedziec "nie podobasz mi się nic z tego nie bedzie" ludzie uciekają się do różnych forteli typu "nienszukam nikogo na powaznie' itd itpAnathiela pisze: 20 sie 2023, 9:47 Warto jednak wychodzić by poznać kogoś. Te portale nie są takie jak kiedyś wiele tam osób rożnej maści i większości nie chodzi o poznanie na poważnie.
Tak to są moje doświadczenia . Jednak jeśli już mam spotkać właściwom osobę oddałam to Bogu. Na siłę nie warto szukać, bo można trwać w toksycznym związku.
Wielu mężczyzn to niedojrzali emocjonalnie chłopcy, bojący się prawdziwego życia i odpowiedzialności za drugą osobę. Po za tym kobiety są strasznie bezpruderyjne, i jak natrafią na taką to uważają, że skoro tamta dała inne też powinny.Aloes pisze: 21 sie 2023, 11:45Czasem Poprostu jak ktoś nam nie odpowiada zamiast powiedziec "nie podobasz mi się nic z tego nie bedzie" ludzie uciekają się do różnych forteli typu "nienszukam nikogo na powaznie' itd itpAnathiela pisze: 20 sie 2023, 9:47 Warto jednak wychodzić by poznać kogoś. Te portale nie są takie jak kiedyś wiele tam osób rożnej maści i większości nie chodzi o poznanie na poważnie.
Przyjdzie czas to go spotkam. Chciałabym by również był wierzący jak ja, a nie płytki chłopaczek.Magnolia pisze: 29 paź 2023, 12:17 Bardzo mi przykro że masz takie doświadczenia i obserwacje. To smutne.
I jest to niestety prawda. Słyszałem od jednego księdza, że z jego perspektywy duszpasterskiej jest więcej młodszych kobiet, które są chętne i gotowe do założenia rodziny, niż samych mężczyzn. Uważa, że brakuje młodych mężczyzn, którzy są gotowi wziąć ciężar odpowiedzialności założenia rodziny.Anathiela pisze: 29 paź 2023, 12:15 Wielu mężczyzn to niedojrzali emocjonalnie chłopcy, bojący się prawdziwego życia i odpowiedzialności za drugą osobę. Po za tym kobiety są strasznie bezpruderyjne, i jak natrafią na taką to uważają, że skoro tamta dała inne też powinny.
Tak się dzisiaj kreuje rzeczywistość randek.