Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Poradnik jak korzystać z forum
-
Magnolia
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Były od dawna. Można coś napisać a potem to ukryć, będzie widoczne dopiero po kliknięciu. Spróbujcie sobie ta opcję w offtopic.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
bramin
- Ksiądz
- Podziękował/a: 92
- Podziękowano: 332
Jestem pozytywnie zaskoczony, ze na tym forum dobrze działa system logowania
. Nieraz zapominam sie wylogować i widzę, ze jestem zalogowany przez cały dzien. Na innym forum w dość krótkim czasie, nawet podczas pisania postów następowało wylogowanie.
Drogę moją do was niech utoruje sam Bóg, Ojciec nasz, i Pan nasz Jezus!
1 Tes 3,11
1 Tes 3,11
-
UbogiWDuchu
Podoba mi się tutaj na forum, że moderatorzy często, konkretnie i konsekwentnie sygnalizują użytkownikowi, że łamie regulamin. I że dają mu dość sporo czasu na poprawę.
Na innych forach widziałem zasadę: wykroczenie - jedno drugie i blokada czasowa albo nawet ban bez komunikacji ani możliwości reakcji.
Dzięki za Waszą pracę.
Na innych forach widziałem zasadę: wykroczenie - jedno drugie i blokada czasowa albo nawet ban bez komunikacji ani możliwości reakcji.
Dzięki za Waszą pracę.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2024, 19:17 przez UbogiWDuchu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
daniel
- Podziękował/a: 500
- Podziękowano: 948
Dziękować moderatorom i administracjiUbogiWDuchu pisze: 30 kwie 2024, 19:06 Podoba mi się tutaj na forum, że moderatorzy często, konkretnie i konsekwentnie sygnalizują użytkownikowi, że łamie regulamin. I że dają mu dość sporo czasu na poprawę.
Dzięki za Waszą pracę.![]()
„Marto, Marto, martwisz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba tylko jednego.” Łk 10.41-42
-
UbogiWDuchu
daniel pisze: 30 kwie 2024, 20:00Poradnik jak korzystać z forumDziękować moderatorom i administracjiUbogiWDuchu pisze: 30 kwie 2024, 19:06 Podoba mi się tutaj na forum, że moderatorzy często, konkretnie i konsekwentnie sygnalizują użytkownikowi, że łamie regulamin. I że dają mu dość sporo czasu na poprawę.
Dzięki za Waszą pracę.![]()
![]()
-
bramin
- Ksiądz
- Podziękował/a: 92
- Podziękowano: 332
Cos tam sie trochę pokręciło w ostatnich akapitach w tym temacie, kiedy odpowiadałem na post Wiesławy.:viewtopic.php?t=571
Nie wiem dlaczego jest tam to żółtawe tło.
Nie wiem dlaczego jest tam to żółtawe tło.
Drogę moją do was niech utoruje sam Bóg, Ojciec nasz, i Pan nasz Jezus!
1 Tes 3,11
1 Tes 3,11
-
Dominik
- Podziękował/a: 650
- Podziękowano: 1777
Jest możliwość dostawana takich powiadomień, gdy np. dostaniemy wiadomość na forum, lub pojawi się nowy post w obserwowanym przez nas temacie.

aby coś takiego dostawać musimy wejść w ustawienia swojego profilu i w kolumnie Web Push wybrać o jakich sytuacjach chcemy być informowani w ten sposób. Zapisujemy wybór.

Następnie klikamy w dzwoneczek i włączamy Enable Push Notification

Następnie nasza przeglądarka internetowa zapyta czy się zgadzamy na wyświetlanie powiadomień, zgadzamy się.

Jest możliwość dostawana takich powiadomień, gdy np. dostaniemy wiadomość na forum, lub pojawi się nowy post w obserwowanym przez nas temacie.

aby coś takiego dostawać musimy wejść w ustawienia swojego profilu i w kolumnie Web Push wybrać o jakich sytuacjach chcemy być informowani w ten sposób. Zapisujemy wybór.

Następnie klikamy w dzwoneczek i włączamy Enable Push Notification

Następnie nasza przeglądarka internetowa zapyta czy się zgadzamy na wyświetlanie powiadomień, zgadzamy się.

-
ja,kubek
- Podziękował/a: 44
- Podziękowano: 5
Nie znalazlem innego odpowiedniego watku, a chcialbym zapytac czy nie dalo by sie troche bardziej zauwazalnie podkreslic watkow z tematu " pytania do ksiedza"?
Zwracalem uwage innym ze pisza w tych watkach, a teraz sam to zrobilem nie zauwazajac w jakim watku pisze.
Nie mam pomyslu jak to mozna by podkreslic, bo nie jestem programista, ale przydalo by sie cos co rzucalo by sie w oczy np. gruba czcionka tytulu watku, lub inny niz w pozostalych tematach kolor.
Zwracalem uwage innym ze pisza w tych watkach, a teraz sam to zrobilem nie zauwazajac w jakim watku pisze.
Nie mam pomyslu jak to mozna by podkreslic, bo nie jestem programista, ale przydalo by sie cos co rzucalo by sie w oczy np. gruba czcionka tytulu watku, lub inny niz w pozostalych tematach kolor.
-
Dominik
- Podziękował/a: 650
- Podziękowano: 1777
Nie widzę powodu, żeby wyróżniać bardziej Pytania do księdza nad inne. Sam już wiesz, że takie miejsce jest. Powstało ono kilka dni temu, więc to tylko chwilowa dezorientacja w sytuacji na forum.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2024, 12:49 przez Dominik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ja,kubek
- Podziękował/a: 44
- Podziękowano: 5
Nie chodzilo mi o jakies szczegolne wyroznianie, a jedynie o cos co o tym przypomni gdy ktos bedzie chcial tam pisac nie bedac autorem pytania, ani ksiedzem by nie rozwadniac odpowiedzi ksiedza.
Jak zauwazyles, ja juz o tym wiem, a jednak nie zauwazylem gdzie pisze.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2024, 13:41 przez ja,kubek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Zacznij ćwiczyć swoją uważnośćja,kubek pisze: 29 lis 2024, 13:40
mgr teologii,