Dzień dobry Bracia i Siostry w wierze.
Podobnie jak Wy wierzę w Boga i przyszedłem na to forum by porozmawiać z Wami nie tylko na tematy wiary. Liczę na owocne dyskusje.
Poza tym moje zainteresowania to gry video, animacja, komiks, rysunek i ogólnie szeroko pojęta popkultura.
Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Witajcie, niech Bóg błogosławi Was wszystkich i każdego poza Wami.
Jeszcze raz, witaj :-)
Jaki gatunek lubisz najbardziej?
oglądasz/czytasz czy też robisz coś swojego?
Ostatnio zmieniony 26 lut 2025, 21:03 przez ImmortalXD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magnolia
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4107
Witaj, dopytam tylko jak rozumiesz te słowa z twojego pozdrowienia: "każdego poza Wami"?
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
GregTheBlackFox013
- Wyznanie: inne wyznanie
- Podziękowano: 1
Do ImmortalXD - gry ( platformery, nawalanki, arcade racery, party games i ogólnie zręcznościówki ) , animacja i komiks, tak, czytam i oglądam... Rysuję po amatorsku. Myślę o tym by tworzyć po amatorsku coś w indie game devie.
Do Magnolia. Pozwól, że się podzielę z Tobą czymś dla mnie ważnym i osobistym. Kiedyś straciłem cenną znajomość. Od tamtej pory postanowiłem się zacząć modlić o każdy byt. Dlatego postanowiłem powiedzieć "Każdego poza Wami", poza tym spójrz na swój cytat pod Twoim postem. Tak czy siak pozdrowienia dla Ciebie ( i skoro lubisz takie stwierdzenia ) dla wszystkiego co we wszechrzeczy ^^
Do Magnolia. Pozwól, że się podzielę z Tobą czymś dla mnie ważnym i osobistym. Kiedyś straciłem cenną znajomość. Od tamtej pory postanowiłem się zacząć modlić o każdy byt. Dlatego postanowiłem powiedzieć "Każdego poza Wami", poza tym spójrz na swój cytat pod Twoim postem. Tak czy siak pozdrowienia dla Ciebie ( i skoro lubisz takie stwierdzenia ) dla wszystkiego co we wszechrzeczy ^^