Bóg zapłać.
Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Prośba o modlitwę- zapodaj intencję na dziś
-
Koss
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 245
- Podziękowano: 224
Proszę o modlitwę o łaskę zdrowia dla mojej mamy. Ma od kilku dni cukier ponad 300,jest cukrzykiem i obecnie przebywa w Niemczech w pracy. Oczywiście jest tam tez ubezpieczona, ma leki, ale wolałabym by wszystko było ok.
Bóg zapłać.
Bóg zapłać.
.................
-
Koss
Proszę o modlitwę. Dziś stało się coś dziwnego-nie czuję emocji, czuję pustkę. W przyszły tydzień mam wizyte u psychiatry więc się dowiem czy to depresja? oglądałam koncert na żywo śpiewali piękne pieśni i psalmy, ludzie pisali radosne komentarze że serce się raduje itp., a ja nic nie czuję z tych pozytywnych emocji. Tylko smutek....no i właściwie pustka..
dziękuję
dziękuję
Ostatnio zmieniony 19 cze 2025, 22:35 przez Koss, łącznie zmieniany 1 raz.
.................
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Prószę, módlmy się o pokój na świecie.. Żeby ludzie nie zniszczyli samych siebie. Boże dopomóż! Amen.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
Koss
Bardzo proszę o modlitwę za Tomka, który wieczorem trafił na stół operacyjny, pojawił się ból w klatce piersiowej lecz to było rozwarstwienie tętniaka aorty. Obecnie przybywa na oiomie. Dziękuję
Bardzo proszę o modlitwę za Tomka, który wieczorem trafił na stół operacyjny, pojawił się ból w klatce piersiowej lecz to było rozwarstwienie tętniaka aorty. Obecnie przybywa na oiomie. Dziękuję
.................
-
Jacek K
- Wyznanie: inne wyznanie
- Podziękowano: 4
Opamiętanie ludzi wciągniętych w substancje i specyfiki popularne e-papierosy. Nie tylko będzie to moja intencja modlitewna także za wciągniętych w życie wirtualne. Dużo jest dostępnych źródeł wiedzy także otaczający świat jest podstawą, widziany na żywo nie ekranie.
Dodano po 47 minutach 46 sekundach:
O moje własne marzenia, sprawy obecne oraz bardziej odległe w czasie, spokojną śmierć. Pozytywnie spędzany czas z optymistycznym poczuciem ważniejszych wydarzeń osobistych w których widać czy też mam pewność sens na lata na długi czas, całe życie. Minimalizowanie dziecięcych i młodzieżowych pojęć i czynności o rozwuj wartości potrzebnych do życia fizycznego-biologicznego także mentalnego emocjonalnego po zamiłowanie prawdziwej wiedzy.
Zdrowy stan-dystans taki jak jest potrzebny podobny rozwadze i zaletą nie pozostawanie nie pewnym lub niezdecydowanym.
Dodano po 11 minutach 12 sekundach:
O Poprawność prawdziwość przemijających dni godzin...
Dodano po 12 minutach 43 sekundach:
Dodano po 47 minutach 46 sekundach:
O moje własne marzenia, sprawy obecne oraz bardziej odległe w czasie, spokojną śmierć. Pozytywnie spędzany czas z optymistycznym poczuciem ważniejszych wydarzeń osobistych w których widać czy też mam pewność sens na lata na długi czas, całe życie. Minimalizowanie dziecięcych i młodzieżowych pojęć i czynności o rozwuj wartości potrzebnych do życia fizycznego-biologicznego także mentalnego emocjonalnego po zamiłowanie prawdziwej wiedzy.
Zdrowy stan-dystans taki jak jest potrzebny podobny rozwadze i zaletą nie pozostawanie nie pewnym lub niezdecydowanym.
Dodano po 11 minutach 12 sekundach:
O Poprawność prawdziwość przemijających dni godzin...
Dodano po 12 minutach 43 sekundach:
Koss pisze: 24 cze 2025, 12:36 Pilne:
Bardzo proszę o modlitwę za Tomka, który wieczorem trafił na stół operacyjny, pojawił się ból w klatce piersiowej lecz to było rozwarstwienie tętniaka aorty. Obecnie przybywa na oiomie. Dziękuję![]()
JB
-
Koss
Dziękuję za modlitwy, Tomasz został wybudzony, już nawet zaczął żartowaćKoss pisze: 24 cze 2025, 12:36 Pilne:
Bardzo proszę o modlitwę za Tomka, który wieczorem trafił na stół operacyjny, pojawił się ból w klatce piersiowej lecz to było rozwarstwienie tętniaka aorty. Obecnie przybywa na oiomie. Dziękuję![]()
Czuje się dobrze. Dziękuję Ci Panie Jezu. Miej go nadal pod opieką.
.................
-
Koss
O spokojną śmierć dla mojej umierającej koleżanki
rano dostałam smsa od jej siostry że już lekarze kazali się żegnać. Napisałam poprosiłam żeby kapelan do niej przyszedł z ostatnim namaszczeniem.
znam ją i jej rodzinę z 30 lat bo nasze siostry chodziły razem do podstawówki
.................
-
Koss
Dzięki Bogu był ksiadz z ostatnim Namaszczeniem
Koleżanka już nie widzi i nie słyszy
biedna. Pół zycia z chorobami.
Dodano po 59 sekundach:
Wiem wiem inni całe życie cierpią;( współczuję na prawdę:(
Koleżanka już nie widzi i nie słyszy
Dodano po 59 sekundach:
Wiem wiem inni całe życie cierpią;( współczuję na prawdę:(
.................
-
Jacek K
- Wyznanie: inne wyznanie
- Podziękowano: 4
Oby tak jak w pierwszym liście św. Pawła apostoła do Tymoteusza zapanowała miłość jako cel, u normalnych nie zajętych żądzom i świadomością posiadanej wyższości ludzi. To cnoty szansą ulitowania się.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2025, 21:22 przez Jacek K, łącznie zmieniany 1 raz.
JB
-
Koss
Niech się nie trwoży serce wasze. Wierzycie w Boga? I we Mnie wierzcie!
-----W domu Ojca mego jest MIESZKAŃ wiele. Gdyby tak nie było, to bym wam powiedział. Idę przecież PRZYGOTOWAĆ wam miejsce. A gdy odejdę i przygotuję wam miejsce,----- przyjdę powtórnie i ZABIORĘ was do siebie, abyście i wy byli tam, gdzie Ja jestem."

Niech się nie trwoży serce wasze. Wierzycie w Boga? I we Mnie wierzcie!
-----W domu Ojca mego jest MIESZKAŃ wiele. Gdyby tak nie było, to bym wam powiedział. Idę przecież PRZYGOTOWAĆ wam miejsce. A gdy odejdę i przygotuję wam miejsce,----- przyjdę powtórnie i ZABIORĘ was do siebie, abyście i wy byli tam, gdzie Ja jestem."
.................
-
Marcin05
- Podziękowano: 6
O to że jade dzisiaj do księdza na negocjacje skrupułów. Czyli nie na spowiedź, tylko na takie przygotowanie do ewentualnej spowiedzi w przyszłości. Za co dostane rozgrzeszenie, za co nie, co trzeba odszczekać co nie itd.
Pół roku temu miałem kilka spotkań negocjacyjnych z tym samym księdzem ale nie doszło do porozumienia. Teraz probuję ponownie.
Pół roku temu miałem kilka spotkań negocjacyjnych z tym samym księdzem ale nie doszło do porozumienia. Teraz probuję ponownie.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2025, 8:33 przez Marcin05, łącznie zmieniany 2 razy.