Legia Warszawa w Aktobe. 17/07-2025
Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Grupy meczowe i ich eskapady
-
Dominik
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 650
- Podziękowano: 1777
Śledzić każdy może we własnym zakresie świat piłki. Tutaj dyskutujemy, głównie na tematy religijne, a nie wklejamy sam film i sobie idziemy. Po prostu jak już ma być temat o piłce, to niech będzie to w dużej mierze jakaś dyskusja, a filmy uzupełnieniem.
-
Marcin05
- Podziękowano: 6
Ok, rozumiem. W takim razie chciałbym zapytać co według was cechuje prawdziwego kibica. Moim zdaniem to, że jest na każdym meczu. Taki wyjazd do Kazachstanu szybko weryfikuje kto jest prawdziwym kibicem, a kto tylko wygodnym pseudokibicem.
Wedlug mnie nie ma tłumaczenia że drogo, że daleko, że żona marudzi... jak ktoś nie ma kasy to zawsze może wziąść chwilówke albo zanieść ostatnią biżuterię do lombardu i jechać. Jedynie poważna choroba może usprawiedliwić nieobecność.
Wedlug mnie nie ma tłumaczenia że drogo, że daleko, że żona marudzi... jak ktoś nie ma kasy to zawsze może wziąść chwilówke albo zanieść ostatnią biżuterię do lombardu i jechać. Jedynie poważna choroba może usprawiedliwić nieobecność.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2025, 12:22 przez Marcin05, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Dominik
Wkręcasz nas?Marcin05 pisze: 19 lip 2025, 12:20 Wedlug mnie nie ma tłumaczenia że drogo, że daleko, że żona marudzi... jak ktoś nie ma kasy to zawsze może wziąść chwilówke albo zanieść ostatnią biżuterię do lombardu i jechać. Jedynie poważna choroba może usprawiedliwić nieobecność.
-
Marcin05
W co wkręcam? Taka jest definicja według mnie.Dominik pisze: 19 lip 2025, 14:22Wkręcasz nas?Marcin05 pisze: 19 lip 2025, 12:20 Wedlug mnie nie ma tłumaczenia że drogo, że daleko, że żona marudzi... jak ktoś nie ma kasy to zawsze może wziąść chwilówke albo zanieść ostatnią biżuterię do lombardu i jechać. Jedynie poważna choroba może usprawiedliwić nieobecność.
-
Marcin05
Nie wiem. Zależy ile konkretny kibic ma zamiar przehulac po drodze. Ale pewnie z 5000zl trza liczyć jako minimum.
Ale jeśli chodzi o miłość to kasa nie ma znaczenia.
Dodano po 17 minutach 53 sekundach:
Kaczy proceder raper opowiada o swoim życiu meczowym jako świadectwo udostępniam
Ale jeśli chodzi o miłość to kasa nie ma znaczenia.
Dodano po 17 minutach 53 sekundach:
Kaczy proceder raper opowiada o swoim życiu meczowym jako świadectwo udostępniam
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Żona jest na dalszym miejscu niż drużyna piłkarska? naprawdę?Marcin05 pisze: 19 lip 2025, 12:20 Ok, rozumiem. W takim razie chciałbym zapytać co według was cechuje prawdziwego kibica. Moim zdaniem to, że jest na każdym meczu. Taki wyjazd do Kazachstanu szybko weryfikuje kto jest prawdziwym kibicem, a kto tylko wygodnym pseudokibicem.
Miałabym się zastawiać i zadłużać, żeby obejrzeć mecz, który mogę obejrzeć w tv za ułamek ceny podróży?
Czy nie postawiłeś drużyny piłkarskiej na piedestale?
jesteś w stanie żyć z długami, aby towarzyszyć ludziom którzy nie mają pocięcia o Twoim istnieniu? dla których nie masz imienia i nazwiska? dla nich jesteś jednym z wielu kibiców....
Oni robią swoje, a Ty siedzisz na trybunie i oglądasz mecz...
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
Dominik
Bierze się kule, wózek jak noga odmawia współpracy, coś przeciwbólowego i do przodu.
Ostatnio zmieniony 20 lip 2025, 15:31 przez Dominik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marcin05
1. Takie wyjazdy meczowe są bardziej dla samego wyjazdu i dla "klubu" niż dla piłkarzy. Oczywiście jak piłkarz zasługuje na szacunek to sie mu przyklaskuje, czemu nie
2. Większość kibiców jeżdżących nie ma problemów finansowych. Śmiało mogą hulać. Ja tam czasem musze coś przyoszczędzić ale to mi nie przeszkadza.
3. Tak mogłem jechać o kulach ale potknąłem się na schodac kilka godzin przed wylotem i nie miałem jak ich załatwić. Stąd ten ból nogi.
2. Większość kibiców jeżdżących nie ma problemów finansowych. Śmiało mogą hulać. Ja tam czasem musze coś przyoszczędzić ale to mi nie przeszkadza.
3. Tak mogłem jechać o kulach ale potknąłem się na schodac kilka godzin przed wylotem i nie miałem jak ich załatwić. Stąd ten ból nogi.
Ostatnio zmieniony 20 lip 2025, 15:51 przez Marcin05, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Miałeś bilety na ten lot?Marcin05 pisze: 20 lip 2025, 15:50 3. Tak mogłem jechać o kulach ale potknąłem się na schodac kilka godzin przed wylotem i nie miałem jak ich załatwić. Stąd ten ból nogi.
mgr teologii,
-
Marcin05
Dodano po 29 sekundach:
Ale jest to jakiś rodzaj problemów zdrowotnych.
Dodano po 54 sekundach:
Śpiew