O wszystkim, co nam gra w duszy. Muzyka sakralna, liturgiczna, religijna, poważna i popularna. Dzielimy się naszymi ulubionymi utworami i inspirujemy się
Tak, to chyba prawda. Szkoda tylko, że wykorzystuje się jego wizerunek do generowanych przez AI utworów i teledysków o wierze z tekstem wyprodukowanym przez ChatGPT. Jak dla mnie - antyświadectwo
Niewiele osób o tym wie, ale Justin Bieber już jako nastolatek na swoich koncertach mówił o Jezusie. Nawet w tych okresach, gdy jak sam przyznał był bardzo uzależniony od seksu.
Nie tak dawno wydał cały album freedom poruszający temat Jezusa i wiary.
To moja ulubiona jego piosenka, szczerze powiem, że album Freedom nawet mnie przybliżył do Boga.
KrzM pisze: 03 sty 2025, 20:04
Zauważyłem ostatnio, że kilku artystów nagrało piosenki, w których deklarują wiarę. Np. Rihanna, Ed Sheeran, Justin Bieber.
Mam nadzieję, że to szczere i prawdziwe. Mogą mieć bardzo pozytywny wpływ w ten sposób na wielu ludzi.
Słyszeliście o tym?
Dodano po 11 minutach 24 sekundach:
O reeeety. Smutek. Te piosenki są wygenerowane AI….
Też na nie trafiłam na YouTube i faktycznie. To Al. Szkoda.
Dodano po 2 minutach 17 sekundach:
Podczas wywiadu promujące płytę "Changes" z 2020 r. Justin Bieber wyznał w jednym z wywiadów, że przeszedł wewnętrzną przemianę i stał się lepszym człowiekiem, a to wszystko dzięki wierze w Boga.
"Sposób, w jaki patrzę na moją relację z Bogiem i z Jezusem jest taki, że nie staram się zapracować na miłość Bożą przez czynienie dobrych rzeczy. Bóg już mnie kochał za to, kim jestem, zanim zrobiłem cokolwiek, by na to zasłużyć. Jest to darmowy dar przez przyjęcie Jezusa i po prostu oddanie Mu swojego życia" — opowiadał wówczas wokalista.