Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com

Witam wszystkich i proszę o pomoc w leczeniu nerek

Pragniemy stworzyć tu życzliwą i braterską atmosferę, chcemy wiedzieć, z kim piszemy - daj się poznać. Przedstaw się użytkownikom forum religijnego.
Juki89
Wyznanie: katolicyzm
Podziękowano: 3
Witam wszystkich mam na imię Bartek, mam 33 lata, zawsze byłem aktywnym człowiekiem z zamiłowaniem do fotografii, astrofotografii i akwarystyki, była to moja pasja którą spełniałem. Od wielu lat choruję na nerki na początku było to widać jedynie na badaniach gdzie białko pojawiało się w małych ilościach w moczu. Od pewnego czasu zaczęły mi puchnąć stopy i kostki co utrudnia chodzenie a czasem i założenie butów a co za tym idzie codziennie funkcjonowanie, pojawiły się częste bóle głowy i brak sił jak i podwyższone ciśnienie tętnicze krwi. W nocy występują częste krwawienia z nosa które zaburzają mój sen. Niestety koszty leczenia przekraczają moje możliwości finansowe. Moje samopoczucie przez chorobę się pogorszyło, ze wszystkim zostałem sam i na nikogo nie mogę liczyć. Pracuję jako dostawca posiłków lecz z moimi dolegliwościami mam co raz większy problem z prowadzeniem samochodu. Proszę tylko o minimalną pomoc z czego będę bardzo wdzięczny. Każdy grosik się liczy, Jeśli ktoś nie może pomóc niech chociaż udostępniania zrzutkę z czego będę wdzięczny.
Wierzę w to , że ktoś jeszcze pomoże, do końca zrzutki zostało ponad dwa tygodnie. Aktywnie zbieram na leki i potrzebne mi rzeczy które nie są darmowe. https://zrzutka.pl/8hhgd7
Juki89
Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc 💙
Juki89
Jeszcze raz dziękuję za pomoc i wsparcie, zostało 12 dni do końca, a większość osób dużo mi pomogła. ❤️
Juki89
To już ostatni tydzień mojej zbiórki, bardzo dziekuję wszystkim którzy mnie wspierają. Każda złotówka się liczy. 💙💙Niech Bóg Was błogosławi Kochani.

Dodano po 2 godzinach 58 minutach 15 sekundach:
Aktualnie napuchnięte kostki utrudniają mi normalne funkcjonowanie. Proszę was o udostępnienie mojej zrzutki dla zasięgu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Juki89
Dziękuję bardzo wszystkim którzy mnie wsparli ❤️❤️
Juki89
Udało mi się przedłużyć zrzutkę, proszę udostępnijcie dalej zrzutkę, Jeśli w porę nie zacznę leczyć nerek to przestaną pracować i będą potrzebne dializy. Chcę tego uniknąć.
Juki89
Przepraszam za ten okropny spam, ale sytuację mam nieciekawą. Może jeśli zrzutka trafi w większą liczbę odbiorców to więcej osób będzie w stanie pomóc. Proszę udostępnijcie link dalej a będę bardzo wdzięczny.
Juki89
Dziękuję bardzo wszystkim za wsparcie i pomoc. Każda złotówka i pomoc się liczy.
Juki89
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc i wesprzeć zrzutkę to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
Juki89
Drodzy użytkownicy forum, jeszcze raz zwracam się do was z prośbą o wsparcie w leczeniu. Jeśli możecie pomóc to proszę was o to nawet jeśli pomoc polega na przesłaniu mojej zrzutki dalej. Wierzę w moc tego forum i mam nadzieję, że dobro wróci do was liczy się każda pomoc i każdy grosz. Pozdrawiam wszystkich Bartosz
Juki89
Prosze o pomoc i wsparcie.
Juki89
Jeśli jesteście w stanie wesprzeć zrzutkę to proszę bardzo, każda pomoc jest ważna.
Juki89
Wiem, że mój spam i post może irytować każdego z was i uciążliwe jest czytanie w kółko to samo. Przepraszam was za to. Proszę mnie zrozumieć, ale staram się jak mogę aby powrócić do pełnego zdrowia, więc jeśli ktoś jest chętny pomóc i wesprzeć mnie w leczeniu to będę bardzo wdzięczny.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2025, 16:16 przez Juki89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Magnolia
Podziękował/a: 3836
Podziękowano: 4101
@Juki89 ja rozumiem Twoją trudną sytuację, ale sam powiedz, czy możliwe jest aby wpłacać tobie co kilka dni? na to forum wpada kilka osób....
Piszesz o sobie że zajmowałeś się fotografią, a może sprzedawałbyś swoje zdjęcia jako obrazy drukowane na płótnie? Albo napisał ebooki jak robić dobre fotografie? Może przekułbyś swoje pasje w zarabianie? Wystawiać można się na allegro i zarabiać... Pomyśl nad wykorzystaniem twojego potencjału intelektualnego, bo nerki na to nie wpływają, nie odebrały ci przecież zdolności i umiejętności które nabyłeś wcześniej.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
Juki89
https://www.naffy.io/bartek-ligeza
Po dłuższych przemyśleniach, stworzyłem opowieść w formie ebooka . Zapraszam do kupienia za symboliczną cenę 10,99 zł.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2025, 17:11 przez Juki89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dominik
Podziękował/a: 650
Podziękowano: 1777
W kilka dni ebooka napisałeś?
Juki89
Tak, zgadza się. Ebook na tylko 12 stron. Jest to krótka opowieść. Mam zamiar napisać kilka części,
Awatar użytkownika
Dominik
Kupiłem, zabieram się za czytanie.
Juki89
Proszę o opinię po przeczytaniu
Awatar użytkownika
Dominik
Fajne opowiadanie,,, ale mam uwagi
Chłopiec, którego nazwał w myślach Aether, skłonił lekko głowę i jednym gestem i ruchem ręki wskazał mi coś, co chciał pokazać.
Narrator raz mówi w trzeciej osobie, a zaraz w pierwszej w tym samym zdaniu.

Jak dla mnie za bardzo są wymieszane opisy z 1 i 3 osoby w kilku miejscach tekstu.

Po za tym jest ok.