Chciałam utworzyć wątek gdzie będziemy polecać sobie ciekawe filmy lub seriale na platformie Netflix.
Mnie wciągnął fajny serial familijny "Młody Shelton".To komediowy serial będący prequelem „Teorii wielkiego podrywu”. Opowiada o dzieciństwie Sheldona Coopera genialnego, ale społecznie nieporadnego chłopca, który dorasta w Teksasie w latach 80. i 90. Serial pokazuje jego życie rodzinne, szkolne perypetie oraz zderzenie wyjątkowej inteligencji z zupełnie „normalnym” światem. Duży nacisk kładzie na relacje w rodzinie i humor wynikający z codziennych sytuacji.
Zmieniłam tytuł. Magnolia
Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Filmy i seriale na platformach
-
Jockey
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 44
- Podziękowano: 73
Tylko to wygląda jak reklama streamingu jednej firmy i w dodatku bardzo kontrowersyjnego. Zamieszczają filmy promujące LGBTQ+ i relatywizację moralnych zasad.
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
co proponujesz?Jockey pisze: 16 mar 2026, 13:10 Tylko to wygląda jak reklama streamingu jednej firmy i w dodatku bardzo kontrowersyjnego. Zamieszczają filmy promujące LGBTQ+ i relatywizację moralnych zasad.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
Jockey
Ja bym wrzucił jako ciekawe filmy w różnych streamingach. I jak ktoś się czymś dzieli to pisze z jakiego to jest. Ale wasza decyzja nie moja. No bo jak ktoś chce ciekawy na Disneyplus albo HBO albo jakiś inny dowolny streaming to trzeba by było zakładać kolejne tematy. Ale tak jak pisałem decyzja Wasza
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
-
Jockey
Ja korzystam conajmniej z 5. Mam zakładać 5 tematów w których może coś umieszczę? To powoduje śmietnik na forum. IMHO
-
Aloes
- Podziękował/a: 197
- Podziękowano: 621
Znajdz ogólno swiatową platforme na ktorej sa tylko filmy morlanie poprawneJockey pisze: 16 mar 2026, 13:10 Tylko to wygląda jak reklama streamingu jednej firmy i w dodatku bardzo kontrowersyjnego. Zamieszczają filmy promujące LGBTQ+ i relatywizację moralnych zasad.
Dodano po 4 minutach 34 sekundach:
Re: Filmy i seriale na platformach
Ciekawy filmik o tym że streamingo sa coraz droższe i musimy coraz wiecej płacić za wszystko
Ostatnio zmieniony 20 mar 2026, 11:22 przez Aloes, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Bardzo polecam dobrą sztukę, której adaptacje znalazłam na YT, byłam tez na Edukacji Rity w teatrze i bardzo dobrze się bawiłam.
mgr teologii,