Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Prośba o modlitwę- zapodaj intencję na dziś
-
Barbara Anna
Bardzo proszę o modlitwę za mojego tatę Franciszka, walczy z covid, jest na ojomie pod tlenem.
-
Magnolia
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4107
pomodlę sięBarbara Anna pisze: 26 gru 2021, 15:08 Bardzo proszę o modlitwę za mojego tatę Franciszka, walczy z covid, jest na ojomie pod tlenem.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
jozek
- Podziękował/a: 62
- Podziękowano: 1
moja modlitwa niewiele da bo moje grzechy ja przwyzszaja.
Chyba ze ktos w stanie laski uswiecajacej sie za mnie pomodli.
Chyba ze ktos w stanie laski uswiecajacej sie za mnie pomodli.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2022, 23:24 przez jozek, łącznie zmieniany 1 raz.
Janosik
-
Magnolia
W tej intencji modli się kilka osób, po prostu się przyłącz jeśli chcesz pomóc.jozek pisze: 05 sty 2022, 8:58
Wiem tylko ze marny jestem i czyjas modlitwa mogla by pomoc w mojej modlitwie.
mgr teologii,
-
Adam880
Hej. A ja mam prośbę o modlitwe. Weźcie się pomódlcie za pandemie, zeby juz sobie poszła i wygasła
...dziekuje.
-
Magnolia
Wiele ludzi codziennie się o to modli różańcem czy inaczej. Ale skoro Bóg w sposób cudowny nie wygasił pandemii, to może trzeba się zastanowić czego chce nas nauczyć poprzez te okoliczności.Adam880 pisze: 11 sty 2022, 8:29 Hej. A ja mam prośbę o modlitwe. Weźcie się pomódlcie za pandemie, zeby juz sobie poszła i wygasła...dziekuje.
mgr teologii,
-
Magnolia
Ja mam prośbę o modlitwę w intencji Jerzego, mojego wujka, o spokojną śmierć i życie wieczne.
W grudniu miał udar, który w zaskakującym tempie się całkowicie wycofał. Byliśmy szczęśliwi. Ale okazało się przy okazji badań, że znaleziono wujkowi guzy w mózgu.
Wujek jest wierzący i kochający Boga, więc święta wykorzystał, aby się ze wszystkimi pogodzić i przeprosić.
Niesamowite świadectwo, że zamiast popaść w strach i panikę, On przyjął to spokojnie i świadomie się przygotował. Mieliśmy już w rodzinie chorą ciocię na guzy w mózgu, wujek wiedział jak to wygląda i na szczęście nie odwlekał tych gestów pojednania, choć nie był z nikim skłócony, bo to dobry człowiek.
Wczoraj zadzwoniłam do wujka nieświadoma że jest w szpitalu, bo mieszkam daleko od reszty rodziny.
Opowiedział mi, jak przyjaciółce, jakie ma zaburzenia świadomości, co przeżywa. Łzy mi zaczęły płynąć strumieniem, bo zdawałam sobie sprawę, że to splątanie - (taki stan przed śpiączką u chorych m.in z guzami w mózgu).
Wujek codziennie przyjmuje komunie św, na szczęście trafił do szpitala, gdzie kapłan jest codziennie - to jest wielka łaska w obecnych czasach. Wujek bardzo jest szczęśliwy, że ma codzienną komunię św. To jest dla Niego najważniejsze.
W grudniu miał udar, który w zaskakującym tempie się całkowicie wycofał. Byliśmy szczęśliwi. Ale okazało się przy okazji badań, że znaleziono wujkowi guzy w mózgu.
Wujek jest wierzący i kochający Boga, więc święta wykorzystał, aby się ze wszystkimi pogodzić i przeprosić.
Niesamowite świadectwo, że zamiast popaść w strach i panikę, On przyjął to spokojnie i świadomie się przygotował. Mieliśmy już w rodzinie chorą ciocię na guzy w mózgu, wujek wiedział jak to wygląda i na szczęście nie odwlekał tych gestów pojednania, choć nie był z nikim skłócony, bo to dobry człowiek.
Wczoraj zadzwoniłam do wujka nieświadoma że jest w szpitalu, bo mieszkam daleko od reszty rodziny.
Opowiedział mi, jak przyjaciółce, jakie ma zaburzenia świadomości, co przeżywa. Łzy mi zaczęły płynąć strumieniem, bo zdawałam sobie sprawę, że to splątanie - (taki stan przed śpiączką u chorych m.in z guzami w mózgu).
Wujek codziennie przyjmuje komunie św, na szczęście trafił do szpitala, gdzie kapłan jest codziennie - to jest wielka łaska w obecnych czasach. Wujek bardzo jest szczęśliwy, że ma codzienną komunię św. To jest dla Niego najważniejsze.
mgr teologii,
-
Adam880
Generalnie sama kiedyś odejdzie pandemia i jest wiadome tylko pytanie kiedy ona odejdzie. Ale co ma nas nauczyć ??Magnolia pisze: 11 sty 2022, 9:32Wiele ludzi codziennie się o to modli różańcem czy inaczej. Ale skoro Bóg w sposób cudowny nie wygasił pandemii, to może trzeba się zastanowić czego chce nas nauczyć poprzez te okoliczności.Adam880 pisze: 11 sty 2022, 8:29 Hej. A ja mam prośbę o modlitwe. Weźcie się pomódlcie za pandemie, zeby juz sobie poszła i wygasła...dziekuje.
Generalnie juz nawet był moment kiedy był koniec pandemiii no ale znowu poszło do góry.
Ja muszę powiedzieć, ze dostałem mnóstwo lekcji życia i raczej z tego powodu nie jestem zadowolony..
Ostatnio zmieniony 11 sty 2022, 10:30 przez Adam880, łącznie zmieniany 3 razy.