Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com

Stare/nowe forum

Regulamin, ekipa forum religijnego.
Wszystko, co musisz wiedzieć na początku o pisaniu postów, cytowaniu, pisowni religijnej
Awatar użytkownika
bramin
Ksiądz
Wyznanie: katolicyzm
Podziękował/a: 92
Podziękowano: 332
Drodzy Forumowicze, 1 lipca forum zostanie wyłączone, użytkownik @mpaw dostanie pliki forum z bazą danych i stare/nowe forum będzie działało dalej.

Na pewno będą pewne zmiany ale nie przewidujemy żadnej rewolucji. Zasadniczo chcemy kontynuować to co robili @Magnolia i @Dominik.
Moja skromna osoba będzie administratorem forum, technicznymi sprawami i także administrowaniem zajmie się również @mpaw.
Drogę moją do was niech utoruje sam Bóg, Ojciec nasz, i Pan nasz Jezus!
1 Tes 3,11
Awatar użytkownika
Marek Piotrowski
Podziękował/a: 434
Podziękowano: 1160
I dobrze.
Awatar użytkownika
Koss
Podziękował/a: 245
Podziękowano: 224
Cieszę się. Pozdrawiam.
.................
Awatar użytkownika
Dominik
Podziękował/a: 650
Podziękowano: 1777
Jutro forum będzie nieczynne, przez jakiś czas.
Jak zacznie działać to będzie miało nowy adres, forumreligijne.pl
Obecny adres, czyli forum.dolinamodlitwy.pl będzie kierował na ten nowy, czyli nadal będzie można z niego korzystać.
Awatar użytkownika
Jockey
Podziękował/a: 44
Podziękowano: 73
Szata graficzna będzie taka sama czy nowa?

Dodano po 18 minutach 34 sekundach:
@Magnolia i @Dominik na pewno nie dołączycie do tego nowego starego forum? Fajnie by było.
Magnolia w sprawach teologicznych potrafi tak spokojnie tłumaczyć dość skomplikowane sprawy. Mam wrażenie że każdy po jej tłumaczeniu potrafi pojąć sprawy teologii.

Dodano po 43 sekundach:
Ja w każdym razie takiej umiejętności nie posiadam.
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
Awatar użytkownika
Dominik
Dobór szaty graficznej jest w gestii nowej załogi forum.

Ja i Magnolia nie będziemy usuwać kont z forum. Będziemy rzadziej zaglądać na nie.
Staszek

Jak zauwazylem w sieci, to wasza domena zostala juz przejeta i po wpisaniu dolina modlitwy.pl pojawia sie inna strona nie wasza.
Obawiam sie ze to moze spowodowac jakis konflikt w sieci i moze skonczyc sie procedura prawna.

Dodano po 8 minutach 31 sekundach:
Mozliwe ze ktos z was podal informacje oficjalna o zamknieciu forum i ktos z tego skozystal, a jak bramin bedzie kontynuowal forum, to wyjdzie konflikt domeny, a tamta strona juz powstala, czyli bedzie wczesniejsza niz strona bramina.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2026, 23:50 przez Staszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dominik
Nie bardzo rozumiem.
Pod hasłem Dolina Modlitwy nigdy nie wyświetlało się forum w pierwszych wynikach Google, a nasza strona WWW z modlitwami, kanał YouTube z nagranymi modlitwami.
Pod adresem https://dolinamodlitwy.pl jest nasza strona z modlitwami, z której nie rezygnujemy.
Staszek

Moze to byl moj jakis blad, ale po wpisaniu dokladnie hasla Dolina modlitwy.pl pierwsza pokazala mi sie inna strona prowadzona przez jakichs duchownych z ktorej nie moglem wejsc na twoje forum.
Bylem totalnie zaskoczony ze istnieje jakas inna strona z tym samym adresem.
Moze pozniej to wyjdzie.
Mam nadzieje ze to byla z mojej strony jakas pomylka.
Mozliwe ze ktos was wspieral i ich strona okazala sie w systemie pierwsza, bo zawierala link do was.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2026, 0:43 przez Staszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Magnolia
Podziękował/a: 3836
Podziękowano: 4101
Jockey pisze: 30 cze 2026, 21:52
@Magnolia i @Dominik na pewno nie dołączycie do tego nowego starego forum? Fajnie by było.
Magnolia w sprawach teologicznych potrafi tak spokojnie tłumaczyć dość skomplikowane sprawy. Mam wrażenie że każdy po jej tłumaczeniu potrafi pojąć sprawy teologii.
Dzięki za dobre słowo, jeśli ktoś mnie przywoła wspomnieniem Nicku to oczywiście ze pomogę zrozumieć teologiczne tematy. Można też pisać Pw i na maila pomocy duchowej.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
Awatar użytkownika
Jockey
Podziękował/a: 44
Podziękowano: 73
@Magnolia to nie to samo. Bo nie bierzesz udziału w dyskusji.
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
Awatar użytkownika
bramin
Ksiądz
Podziękował/a: 92
Podziękowano: 332
@Magnolia nie będzie się już zajmować forum ale będzie tu zaglądać od czasu do czasu i w razie potrzeby będzie moderować.
To dobra wiadomość dla mnie, cieszę się i jeszcze raz jej dziękuję, jak również dziękuję Dominikowi za prace związane z przenoszeniem forum.
@mpaw również będzie się angażował na forum troszcząc się o sprawy techniczne, czy będzie chciał administrować czy moderować, sprawa jest otwarta.

Dodano po 3 minutach :
Żeby nie wprowadzać użytkowników w błąd usunąłem posty i tematy związane z zamknięciem forum.
Drogę moją do was niech utoruje sam Bóg, Ojciec nasz, i Pan nasz Jezus!
1 Tes 3,11