Drodzy Forumowicze, 1 lipca forum zostanie wyłączone, użytkownik @mpaw dostanie pliki forum z bazą danych i stare/nowe forum będzie działało dalej.
Na pewno będą pewne zmiany ale nie przewidujemy żadnej rewolucji. Zasadniczo chcemy kontynuować to co robili @Magnolia i @Dominik.
Moja skromna osoba będzie administratorem forum, technicznymi sprawami i także administrowaniem zajmie się również @mpaw.
Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Stare/nowe forum
-
Dominik
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 650
- Podziękowano: 1777
Jutro forum będzie nieczynne, przez jakiś czas.
Jak zacznie działać to będzie miało nowy adres, forumreligijne.pl
Obecny adres, czyli forum.dolinamodlitwy.pl będzie kierował na ten nowy, czyli nadal będzie można z niego korzystać.
Jak zacznie działać to będzie miało nowy adres, forumreligijne.pl
Obecny adres, czyli forum.dolinamodlitwy.pl będzie kierował na ten nowy, czyli nadal będzie można z niego korzystać.
-
Jockey
- Podziękował/a: 44
- Podziękowano: 73
Szata graficzna będzie taka sama czy nowa?
Dodano po 18 minutach 34 sekundach:
@Magnolia i @Dominik na pewno nie dołączycie do tego nowego starego forum? Fajnie by było.
Magnolia w sprawach teologicznych potrafi tak spokojnie tłumaczyć dość skomplikowane sprawy. Mam wrażenie że każdy po jej tłumaczeniu potrafi pojąć sprawy teologii.
Dodano po 43 sekundach:
Ja w każdym razie takiej umiejętności nie posiadam.
Dodano po 18 minutach 34 sekundach:
@Magnolia i @Dominik na pewno nie dołączycie do tego nowego starego forum? Fajnie by było.
Magnolia w sprawach teologicznych potrafi tak spokojnie tłumaczyć dość skomplikowane sprawy. Mam wrażenie że każdy po jej tłumaczeniu potrafi pojąć sprawy teologii.
Dodano po 43 sekundach:
Ja w każdym razie takiej umiejętności nie posiadam.
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
-
Staszek
Jak zauwazylem w sieci, to wasza domena zostala juz przejeta i po wpisaniu dolina modlitwy.pl pojawia sie inna strona nie wasza.
Obawiam sie ze to moze spowodowac jakis konflikt w sieci i moze skonczyc sie procedura prawna.
Dodano po 8 minutach 31 sekundach:
Mozliwe ze ktos z was podal informacje oficjalna o zamknieciu forum i ktos z tego skozystal, a jak bramin bedzie kontynuowal forum, to wyjdzie konflikt domeny, a tamta strona juz powstala, czyli bedzie wczesniejsza niz strona bramina.
Obawiam sie ze to moze spowodowac jakis konflikt w sieci i moze skonczyc sie procedura prawna.
Dodano po 8 minutach 31 sekundach:
Mozliwe ze ktos z was podal informacje oficjalna o zamknieciu forum i ktos z tego skozystal, a jak bramin bedzie kontynuowal forum, to wyjdzie konflikt domeny, a tamta strona juz powstala, czyli bedzie wczesniejsza niz strona bramina.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2026, 23:50 przez Staszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dominik
- Podziękował/a: 650
- Podziękowano: 1777
Pod hasłem Dolina Modlitwy nigdy nie wyświetlało się forum w pierwszych wynikach Google, a nasza strona WWW z modlitwami, kanał YouTube z nagranymi modlitwami.
Pod adresem https://dolinamodlitwy.pl jest nasza strona z modlitwami, z której nie rezygnujemy.
Pod hasłem Dolina Modlitwy nigdy nie wyświetlało się forum w pierwszych wynikach Google, a nasza strona WWW z modlitwami, kanał YouTube z nagranymi modlitwami.
Pod adresem https://dolinamodlitwy.pl jest nasza strona z modlitwami, z której nie rezygnujemy.
-
Staszek
Moze to byl moj jakis blad, ale po wpisaniu dokladnie hasla Dolina modlitwy.pl pierwsza pokazala mi sie inna strona prowadzona przez jakichs duchownych z ktorej nie moglem wejsc na twoje forum.
Bylem totalnie zaskoczony ze istnieje jakas inna strona z tym samym adresem.
Moze pozniej to wyjdzie.
Mam nadzieje ze to byla z mojej strony jakas pomylka.
Mozliwe ze ktos was wspieral i ich strona okazala sie w systemie pierwsza, bo zawierala link do was.
Bylem totalnie zaskoczony ze istnieje jakas inna strona z tym samym adresem.
Moze pozniej to wyjdzie.
Mam nadzieje ze to byla z mojej strony jakas pomylka.
Mozliwe ze ktos was wspieral i ich strona okazala sie w systemie pierwsza, bo zawierala link do was.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2026, 0:43 przez Staszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Dzięki za dobre słowo, jeśli ktoś mnie przywoła wspomnieniem Nicku to oczywiście ze pomogę zrozumieć teologiczne tematy. Można też pisać Pw i na maila pomocy duchowej.Jockey pisze: 30 cze 2026, 21:52
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
Jockey
- Podziękował/a: 44
- Podziękowano: 73
@Magnolia to nie to samo. Bo nie bierzesz udziału w dyskusji.
Ps 23,1-3 Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę.
-
bramin
- Ksiądz
- Podziękował/a: 92
- Podziękowano: 332
@Magnolia nie będzie się już zajmować forum ale będzie tu zaglądać od czasu do czasu i w razie potrzeby będzie moderować.
To dobra wiadomość dla mnie, cieszę się i jeszcze raz jej dziękuję, jak również dziękuję Dominikowi za prace związane z przenoszeniem forum.
@mpaw również będzie się angażował na forum troszcząc się o sprawy techniczne, czy będzie chciał administrować czy moderować, sprawa jest otwarta.
Dodano po 3 minutach :
Żeby nie wprowadzać użytkowników w błąd usunąłem posty i tematy związane z zamknięciem forum.
To dobra wiadomość dla mnie, cieszę się i jeszcze raz jej dziękuję, jak również dziękuję Dominikowi za prace związane z przenoszeniem forum.
@mpaw również będzie się angażował na forum troszcząc się o sprawy techniczne, czy będzie chciał administrować czy moderować, sprawa jest otwarta.
Dodano po 3 minutach :
Żeby nie wprowadzać użytkowników w błąd usunąłem posty i tematy związane z zamknięciem forum.
Drogę moją do was niech utoruje sam Bóg, Ojciec nasz, i Pan nasz Jezus!
1 Tes 3,11
1 Tes 3,11