Witam, mam na imię Dariusz, mam 58 lat. Jestem osobą bardzo chorą (płuca), POCHP, astma. Mam też straszne długi nie ze swojej winy.
Ciepię również na depresję. Jestem sam i bardzo samotny. Nadzieję w tej tragicznej sytuacji szukam w Bogu, modlitwą.
Bardzo proszę wszystkich Tu na Forum o modlitwę wstawienniczą za mnie w tych problemach, które wymieniłem, Ja również będę się modlił za innych i całą Wspólnotę Doliny modlitwy. Proszę wspomnijcie o mnie Panu Bogu, Pozdrawiam Darek.
Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Witajcie i pomóżcie w imię naszego Pana Jezusa Chrystusa.
-
Magnolia
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
@Dariusz A. witaj serdecznie, cieszy się że nas znalazłeś.
Codziennie przed południem publikujemy czytania z dnia, polecam ten wątek.
Mamy także cały modlitewnik, widziałeś go?
Codziennie przed południem publikujemy czytania z dnia, polecam ten wątek.
Mamy także cały modlitewnik, widziałeś go?
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
Dariusz A.
- Podziękowano: 5
Witam, od miesięcy Modlitewnik jest moją podporą i źródłem modlitw na "wszelkie okazje". Bardzo go cenię i jest mi bardzo pomocny.
Codzień wyszukuję modlę bywa wieloma modlitwami. Tak jak potrzebuje i może ma umęczona dusza i ciało.
Codzień wyszukuję modlę bywa wieloma modlitwami. Tak jak potrzebuje i może ma umęczona dusza i ciało.
-
Dariusz A.
Witam, do 4 w nocy nie spałem tak kaszlałem i raz dostałem napadu astmy. Koszmar ta noc. Muszę jechać załatwić sprawę w sądzie i do Energetyki zmienić taryfę, bo strasznie prąd w taryfie noc/dzień podrożał. Dobrze, że się dowiedziałem.
-
Wiesława
- Wyznanie: inne wyznanie
- Podziękował/a: 29
- Podziękowano: 17
@Magnolia Mamy także cały modlitewnik, widziałeś go?
Szukałam tego modlitewnika i nie umiem odszukać. Możesz link podać? Z góry dziękuję
Cześć Dariusz A.
Powodzenia i kciuki trzymam za...elektrownię. Takie czasy, jak człowiek sam nie ogarnie to go kiwają i okradają w świetle prawa na każdym miejscu.
Ja już nie nadążam, jeśli chodzi o te zmiany cen za zgodą i przyklaskiem władz "polskojęzycznych".
Zdrowia życzę.
Szukałam tego modlitewnika i nie umiem odszukać. Możesz link podać? Z góry dziękuję
Cześć Dariusz A.
Powodzenia i kciuki trzymam za...elektrownię. Takie czasy, jak człowiek sam nie ogarnie to go kiwają i okradają w świetle prawa na każdym miejscu.
Ja już nie nadążam, jeśli chodzi o te zmiany cen za zgodą i przyklaskiem władz "polskojęzycznych".
Zdrowia życzę.
-
Wiesława
- Wyznanie: inne wyznanie
- Podziękował/a: 29
- Podziękowano: 17
Niesamowita gapa ze mnie. Wiecie, kochani, że dopiero teraz zauważyłam ten pasek?!
"Modlitewnik Ewangeliarz Do posłuchania Soundcloud Przekłady Biblii"
Przecież to bezcenne!
Chyba na swoją gapowatość lub na kłopoty z oczami (a po tylu operacjach miało być idealnie)

...to zwalę (na coś trzeba-haha).
Dziękuję Magnolia i Dariusz.

"Modlitewnik Ewangeliarz Do posłuchania Soundcloud Przekłady Biblii"
Przecież to bezcenne!
Chyba na swoją gapowatość lub na kłopoty z oczami (a po tylu operacjach miało być idealnie)
Dziękuję Magnolia i Dariusz.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2024, 15:25 przez Wiesława, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dariusz A.
Jest te to https://dolinamodlitwy.pl/modlitwy/ czyli Spis modlitw ... do czytania. Pierwszy z lewej na stronie głównej.