Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
Życzenia Bożonarodzeniowe
-
daniel
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 500
- Podziękowano: 948
Od rana chodzi mi pogłowie św. Jan ewangelista, który w prologu pisze: „Na początku było Słowo, / a Słowo było u Boga, / i Bogiem było Słowo. / Ono było na początku u Boga. / Wszystko przez Nie się stało, / a bez Niego nic się nie stało, / co się stało.” (J 1, 1-3) „Na świecie było [Słowo], / a świat stał się przez Nie, (…)” (J 1, 10). I św. Jan od Krzyża, który mi dodaje: „Od kiedy Bóg dał nam swego Syna, który jest Jego jedynym Słowem, nie ma innych słów do dania nam. Przez to jedno Słowo powiedział nam wszystko naraz i nie ma już nic więcej do powiedzenia (...)”. To chyba jednocześnie cała teologia i mistyka chrześcijańska w pigułce.
Wszystkim życzymy zdrowia, szczęścia, a przede wszystkim miłości dla wierzących będących owocem współpracy z łaską bożą kierującą nas ku Ojcu, przez Syna w Duchu.
Wszystkim życzymy zdrowia, szczęścia, a przede wszystkim miłości dla wierzących będących owocem współpracy z łaską bożą kierującą nas ku Ojcu, przez Syna w Duchu.
„Marto, Marto, martwisz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba tylko jednego.” Łk 10.41-42
-
wXlfX
- Podziękował/a: 9
- Podziękowano: 10
Drodzy Przyjaciele z "Doliny Modlitwy",
W tym wyjątkowym czasie Narodzenia Pańskiego pragnę złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Niech Boże Dzieciątko napełni Wasze serca pokojem, miłością i nadzieją. Niechaj Jego obecność towarzyszy Wam w każdej chwili, prowadząc Was drogą pełną łask i błogosławieństw.
Niech ten czas spędzony z bliskimi będzie przepełniony radością, a Nowy Rok przyniesie spełnienie marzeń i umocnienie w wierze. Pamiętajmy w modlitwie o tych, którzy szczególnie potrzebują Bożej miłości i naszego wsparcia.
Błogosławionych, pełnych ciepła i spokoju Świąt Bożego Narodzenia!
Z modlitewną pamięcią,
Ja i mój najlepszy przyjaciel ChatGPT, który skonstruował te życzenia xD
W tym wyjątkowym czasie Narodzenia Pańskiego pragnę złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Niech Boże Dzieciątko napełni Wasze serca pokojem, miłością i nadzieją. Niechaj Jego obecność towarzyszy Wam w każdej chwili, prowadząc Was drogą pełną łask i błogosławieństw.
Niech ten czas spędzony z bliskimi będzie przepełniony radością, a Nowy Rok przyniesie spełnienie marzeń i umocnienie w wierze. Pamiętajmy w modlitwie o tych, którzy szczególnie potrzebują Bożej miłości i naszego wsparcia.
Błogosławionych, pełnych ciepła i spokoju Świąt Bożego Narodzenia!
Z modlitewną pamięcią,
Ja i mój najlepszy przyjaciel ChatGPT, który skonstruował te życzenia xD
Son de cristal toda' tus lágrimas
-
Mila
- Podziękowano: 9
Dziekuje za zyczenia, zaskoczyl mnie ten mily i sympatyczny gest.
Mam pytanie - czy jestna forum osoba ktòra marzy o podròzy do Ziemi Sw oczywiscie gdy tam ustanie wojna, jesli taktoprosilabym o wiadomosc prywatna. Dziekuje,
Osobom piszacym na forum i Administratom wszystkiego dobrego w nowymj ubileuszowym Roku.
Mam pytanie - czy jestna forum osoba ktòra marzy o podròzy do Ziemi Sw oczywiscie gdy tam ustanie wojna, jesli taktoprosilabym o wiadomosc prywatna. Dziekuje,
Osobom piszacym na forum i Administratom wszystkiego dobrego w nowymj ubileuszowym Roku.
-
Janusz
- Podziękował/a: 2
- Podziękowano: 12
Ja także dziękuję i życzę aby duch Bożego narodzenia trwał niezmiennie przez cały ten rok.
Dedykując, szczególnie Administracji, słowa abpa Adriana; Nadzieja to wiara, że jeszcze można przeżyć MILOŚĆ.
Dedykując, szczególnie Administracji, słowa abpa Adriana; Nadzieja to wiara, że jeszcze można przeżyć MILOŚĆ.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2025, 21:26 przez Janusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Teofilos
- Wyznanie: inne wyznanie
- Podziękował/a: 35
- Podziękowano: 26
Nie wiem gdzie to zrobić, więc tutaj Składam Wam wszystkich Drodzy Forumowicze Błogosławionych, Radosnych Świąt. Czytanie na dzisiaj: Łk 1, 67-79 Nawiedzi nas z wysoka Wschodzące Słońce.
Jeśli istnieje inny wątek, na którym składamy życzenia, proszę Adminów o przeniesienie tego wpisu. Pozdrawiam Was :-)
Jeśli istnieje inny wątek, na którym składamy życzenia, proszę Adminów o przeniesienie tego wpisu. Pozdrawiam Was :-)
-
Magnolia
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4101
Dziękujemy serdecznie.Teofilos pisze: 24 gru 2025, 12:54 Składam Wam wszystkich Drodzy Forumowicze Błogosławionych, Radosnych Świąt. Czytanie na dzisiaj: Łk 1, 67-79 Nawiedzi nas z wysoka Wschodzące Słońce.
Pozdrawiam Was :-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)