Jeśli potrzebujesz pomocy duchowej napisz email: pomocduchowaDM@gmail.com
szukam wierzących przyjaciół jak i też wierzącej przyjaciółki z którą mógłbym sensownie pogadać
-
samotnik96
Witam , mam 29 lat jestem osobą wierzącą i praktykującą. Szukam kogoś kto wyznaje podobne wartości i kogoś kto chciałby ze mną porozmawiać o wszystkim co nas otacza i kogoś komu mógłbym się wygadać ze wszystkich problemów. Jeśli chodzi o inne sprawy to jestem osobą powiedzmy która nie bawi się w głupie gierki , ambitną oraz wolną od nałogów które tylko zniewalają nasze umysły osobą towarzyską i otwartą na nowe znajomości i która nie boi się wyzwań które los stawia każdego dnia w moim życiu oraz osobą zdeterminowaną elokwentnie dążącą do celu który sam sobie wyznaczyłem. Obecnie nie mam znajomych żadnych a w placówce do której uczęszczam od 2019 roku nie widzę już siebie i szukam innej drogi w życiu nawet jeśli miałaby być ciernistą drogą i pomyślałem może tutaj uda mi się kogoś poznać bo od momentu przeprowadzki ze śląska do województwa łódzkiego które jednak nie jest mi przeznaczone nikogo nie poznałem wartościowego. Tak więc czekam na jakąkolwiek wiadomość w tej sprawie a jeśli chodzi o związek to chciałbym poznać kogoś z kim stworzę tak zwany biały związek. jeśli ktoś chciałby mnie poznać to zapraszam do kontaktu. to jest proszę o priv, a chętnie poznam kogoś z Warszawy lub też kogoś nawet ze śląska. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 lip 2025, 18:04 przez Magnolia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magnolia
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4107
Witaj. Skasowałam twój nr telefonu bo to mało bezpieczne podawać tak nr telefonu. Jak napiszesz 5 postów będziesz mógł pisać prywatne wiadomości i się wymienisz z kimś nr telefonu.
Powodzenia.
Powodzenia.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
-
Adadad
Napisz chętnie porozmawiam.
Usunąłem numer telefonu. Bramin
Usunąłem numer telefonu. Bramin
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 8:05 przez bramin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magnolia
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 3836
- Podziękowano: 4107
Zgadza się, jednak prywatne wiadomości mogą pisać użytkownicy, którzy maja konto i napisali juz 5 postów.bramin pisze: 15 sie 2025, 8:08 Można podawać numeru telefonu tylko i wyłącznie w prywatnych wiadomościach.
mgr teologii,