Magnolia pisze: 16 cze 2026, 16:50
To nie jest uczelnia tylko forum i każdy dyskutuje jak umie- czasem od strony argumentów a czasem od doświadczeń, albo emocji.
To akurat widzę. Akademicka dyskusja opiera się na faktach i źródłach a nie na widzimisię.
I sprzeciwiam się punktowaniu kolejnego forumowicza, bo ci się nie podoba jak ktoś dyskutuje.
I kogo ja niby kolejnego punktuję? W tej chwili mnie po chrześcijańsku obraziłaś. Jako magister teologii jak się tym szczycisz to chyba nie uchodzi takie kalumnie.
Przede wszystkim to ty rozpoczęłaś jazdę. To ty zaatakowałaś mnie. Ja tylko stwierdziłem fakt, że osoba wypowiadająca się zastosowała wypowiedz emocjonalną. Aż tyle i tylko tyle.
Jezus powiedział - przyjdźcie do mnie wszyscy - chcesz to przychodź, nie chcesz to nie przychodź, ale nie będziesz mówił innym jak mają pisać, bo to reguluje regulamin. Rozumiesz zasady?
Zamknijmy uniwersytety z teologią. Wszak tam są wymagania.
Wielokrotnie mówiłem , że określ standardy forum. Czy mają być ciekawe dyskusje na poziomie? Czy mają być pomoc dla osób z problemami. Tak na marginesie to na forum nikomu nie pomożecie. Zwłaszcza osobom potrzebującym terapii w świecie realnym a nie wirtualnym.
Jedyne co ci udowodniłam, to że ludzie mają emocje i nie można z tego tytułu punktować wpisów.
A to trzeba było udowadniać? Myślisz, że ja nie wiem że ludzie mają emocje? Pytanie czy tolerujemy emocje w wypowiedziach zamiast argumentów? I to jest pytanie do ciebie. Bo jak bardzo ci zależy ja mogę zamiast argumentów w każdym temacie pojechać emocjami. Oczywiście będę żądał od ciebie tolerowania moich wpisów emocjonalnych bo przecież pozwalasz na takie prowadzenie rozmowy.
Marek Piotrowski pisze: 16 cze 2026, 16:57
Postarajmy się pokazać @Bagheera (jestem zachwycony tym nickiem!) zło eutanazji, jednak nie dotykając Jej samej.
A. czy
@Bagheera będzie się wypowiadać o eutanazji nie dotykając siebie samej?
A wiesz co ten nick oznacza?
Maru pisze: 16 cze 2026, 17:15
W sumie mam ciekawe pytanie. Czy jak jestem chory psychicznie to mam prawo wypowiadać się na tematy takie jak eutanazja czy aborcja, i czy moje wypowiedzi będą w pełni brane na serio a nie jako urojenia?
Niestety przez zagrywki adminki zostałeś jakoś w to wplątany.
Nigdzie nie pisałem, że nie masz prawa się wypowiadać. Pytanie jak ty będziesz odbierał merytoryczne argumenty które są zawarte w temacie.
Magnolia pisze: 16 cze 2026, 17:25
Widzisz @Jockey jakie są owoce twojego punktowania ?!
Szantaż emocjonalny? Próba kneblowania?