Magnolia pisze: 20 lip 2026, 14:03
@Natalia89 oraz @Maciej Goldszmit
to dwa konta pod tym samym IP, co jest łamaniem regulaminu, Blokuje oba konta. Magnolia
Ludzie, ale co wy robicie? A zapytał ich ktokolwiek? Przecież to może być małżeństwo, rodzeństwo, współlokatorzy, czy ktokolwiek i po prostu są podłączeni do tego samego routera wi fi.
Adres ip identyfikuje router, a nie urządzenie, a już tym bardziej nie konkretną osobę.
To mogą być dwie różne osoby będące obok siebie pod jednym dachem, korzystające po prostu z tego samego wi fi.
Marek Piotrowski pisze: 20 lip 2026, 14:25
Bardzo dziękuję @Magnolia za interwencję, a @Jockey i @Albertus za obrone przed nieuczciwymi oskarżeniami.
A w czym tu nieuczciwość? Przecież padły takie słowa, wszyscy widzą, co napisałeś.
Marek Piotrowski pisze: 20 lip 2026, 8:24
I rozczaruję Cię - w takich kwestiach jak mordowanie Żydów i Słowian, zabijanie nienarodzonych dzieci itp. jestem "bezwzględny" i "nie zważam na innych".
Dlaczego uważasz, że rozczarujesz tę "Natalię89" tym, że jesteś bezwzględny w kwestii zakazu mordowania Żydów? Dlaczego napisałeś, że ona miałaby być tym rozczarowana?
Jak tak patrzę na to z boku, to bardziej wiarygodny byś był, gdybyś po prostu wytłumaczył swoje intencje (jeśli miałeś dobre), zamiast zwalczać tych ludzi i korzystać z koneksji. Chociaż osobiście nie wiem co innego można było mieć na myśli pisząc to "rozczajuję cię". Jaki był tego cel, jak nie zarzucenie tej natalii rozczarowania tym, że masz bezwzględne stanowisko w sprawie mordowania Żydów?
No i powtarzam - skąd pewność że to jedna ta sama osoba, a nie np. małżeństwo?
I jak będzie reakcja moderacji na ten wpis autorstwa
@Marek Piotrowski: "
I rozczaruję Cię - w takich kwestiach jak mordowanie Żydów i Słowian, zabijanie nienarodzonych dzieci itp. jestem "bezwzględny" i "nie zważam na innych"?